RIAA porneste vanatoarea contra pirateriei

The Recording Industry Association Of America (RIAA) a anuntat ca se va implica activ in lupta impotriva download-ului ilegal.
Dupa 35.000 de procese, organizatia americana a decis sa se concentreze mai mult asupra distribuitorului ilegal, decat asupra "consumatorului final".

Pentru ca lupta impotriva pirateriei sa fie mai eficienta, RIIA va colabora cu Internet Service Providers, pentru a descoperi "radacina" download-ului ilegal. Purtatorul de cuvant al RIAA a declarat pentru Reuters: "Consideram ca acesta este un alt mod, mult mai eficient, pentru a descoperi ilegalitatile, dar si de a reusi sa ne implicam activ in stoparea pirateriei. Ne bazam pe aceasta noua strategie."

Exista insa si cateva obstacole, de care RIAA va trebui sa tina cont. Este cunoscut faptul ca majoritatea clientilor P2P folosesc o retea, care face conexiunea intre mai multi useri, iar userii fac schimb de fisiere. In felul acesta, clientul declarat "rooting tool", va obtine fisierele dorite, rezultand ca cel care download-eaza este, de fapt, cel care incalca legea.
Sunt multe aspecte pe care RIAA trebuie sa le ia un calcul.

Voi aveti vreo solutie pentru a rezolva probleme asta a pirateriei odata pentru totdeauna???
Lase-ne si noua un comentariu pe aceasta tema.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu