Pentru colectionari - Gabriel Turntable la 64.000 $

ATTENTION!!! ATTENTION!!!
Acest mesaj este adresat tuturor celor care se declara "audiophiles", a celor care asculta inca muzica pe vinyl, dar si celor foarte, foarte, foarte bogati: AVEM O PIESA DE COLECTIE PENTRU ECHIPAMENTUL STEREO!
Se numeste Gabriel Turntable, si nu se poate cumpara de la Mall... a fost lansat in editie limitata de o companie italiana, care va grava numele fiecarui cumparator pe aceasta bijuterie.
"Daca le privesc, singurul lucru care-mi vine in minte e dragoste", a declarat Placido Pappalardo, propietar al Angelis Labor, creatorul Gabriel Turntable.
Este o aparitie retro, cu un design mecanic, nu e genul de device digital. Iar pretul... pe masura!! 64.000 de dolari, depinde de modelul ales!



Aceasta opera de arta este realizata din aluminiu, bronz si otel inoxidabil si are patru brate. Fiecare brat costa in jur de 27.000 de dolari, versiunea de 4, fiind cea care ajunge la uriasa suma de 64.000 $, plus instalarea.



"Este minunat. E ca si cum toata aceasta aplatforma ar sta suspendata in aer. Totul este perfect calibrat. Nu suntem interesati sa facem comert online", a incheiat Pappalardo.
E lesne de inteles de ce!!!
Intrebarea este cine va cumpara Gabriel Turntable??
"Trebuie sa fie o persoana foarte bogata, foarte indragostita de vinyl, ori foarte nebuna!! Sau poate toate trei laolalta", a raspuns Pappalardo.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu