Daca BUNICA ta ar vrea sa scrie...ar putea sa scrie asta

Bless the Daily Mail newspaper, and its voice of ‘Middle England’!!!
In urma cu doar cateva zile, ziarista Joanna Trollope, in varsta de 65 DE ANI, a participat la un dance event, orientat spre funky house. Motivul este simplu; doamna a vrut sa inteleaga "aceasta filosofie" numita muzica dance, pentru a creea un personaj, Jules, o tipa de 22 de ani, din noua sa carte, pe care o va intitula "Friday Nights".
Toata aceasta experienta clubbing, traita la 65 de ani, a fost una amuzanta, cel putin asta scrie ziarul britanic.



Este ca si cum, BUNICA ta s-ar gandi ca e bine sa scrie, si pentru asta se decide sa mearga in club.
You know... to see what all the fuss was about.
Ce a gasit acolo? Iata ce scrie Joanna Trollope, in articolul publicat in Daily Mail:

"Era beat! Nu era atat de bine conturat, cat era de prezent, urias! Iti intra in corp, in oase si daca ajunge in interiorul corpului, sa fii sigur ca e si in cap! E mai mult experiment, e un sentiment coplesitor. Este si muzica, dar intr-o mai mica masura! Ringul de dans era plin, tipi in jeans si tricouri, tipe in rochii , in jeans, in tinute sport, fiind inconjurati de sute de led-uri mov, care se miscau ametitor in jurul celor prezenti. Nu am putut sa nu ma intreb ce peisaj medieval sau ce religie s-ar potrivi cu acest decor? Am fost tot timpul curioasa sa aflu cum vede o persoana din afara scena muzicii electronice."

Mrs. Trollope a avut aceasta posibilitate. Pentru un astfel de personaj, care la 65 de ani este inca deschis la astfel de experiente... RESPECT!!!

P.S - in mod normal Daily Mail trateaza cultura muzicii dance, exact la fel cum trateaza persoanele care cer azil si conceptul de Uniune Europeana - CU MAXIM DEZGUST!

Daca esti curios sa citesti mai multe despre experienta pe care Joanna Trollope a trait-o in noaptea ei de clubbing, click aici!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu