Gadgets - Cool and Funny

Avem de-a face cu o editie speciala a telefonului, numita Nokia 7310 Supernova SSC Napoli, o varianta dedicata clubului de fotbal cu acelasi nume.

Terminalul este acoperit cu un un strat de culoare albastru, o nuanta specifica acestui club si imagini reprezentand mingi de fotbal plus logo-ul echipei.



In rest, handsetul ramane neschimbat, fata de varianta originala, in afara prezentei unui screensaver imbunatatit, a unor wallpapere si a unei galerii exclusive ce include imagini cu echipa SSC Napoli.


Lentila lichida - evolutia camerei telefoanelor mobile

Seiko Instruments planuieste sa dezvolte, produca si distribuie lentile lichide sub brandul Varioptic, oferind un mare avantaj la capitolul auto-focus.



Lentilele lichide vor oferi numeroase avantaje fata de tehnologiile rivale cand vine vorba de costuri, marime, rezistenta, consum de energie, silentiozitate si viteza.



Aceste avantaje pozitioneaza lentilele lichide destul de bine pe piata telefoanelor cu functii avansate de inregistrare video, unde este necesar un auto-focus continuu.

Contractul dintre Varioptic si Seiko vine ca urmare a intelegerii celor 2 companii, care a dat nastere procesului de productie a lentilelor lichide Arctic 314 si Arctic 416, care sunt utilizate pentru terminale cu camere de 5 megapixeli in format de 1/3 inci si 1/4 inci.


Stratul universal de protectie pentru telefonul tau!

InvisibleSHIELD este un strat subtire de poliuretan creat initial pentru a proteja paletele elicelor cu care sunt dotate elicopterele.

Tehnologia a fost creata sa protejeze peste 2000 de produse electronice portabile, inclusiv Apple iPod, Apple iPhone, LG Voyager, BlackBerry Curve si multe altele.


Caracteristica unica a acestui strat este faptul ca el nu poate fi zgariat, indiferent de presiunea asupra sa.

In afara de insusirea de a pastra terminalele fara zgarieturi, invisibleSHIELD ofera si beneficii extra.

Spre deosebire de carcase, al caror design poate fi neplacut pentru unii, acest strat protector nu schimba look-ul terminalului tau.

Metoda de protectie asteapta inca patentul, promitand sa revolutioneze industria mobila si conceptul de terminal mobil ultra-rezistent.

Se pare ca in curand nu va mai fi nevoie sa folosim handseturi groase, doar de dragul protectiei..

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu