Telefonia mobila - evolutie

Clover - conceptul de telefon modular ecologic

Este vorba de un concept, care poarta denumirea Samsung Clover si este fabricat din materiale reciclabile.
Clover un telefon customizabil, care foloseste 4 elemente modulare, ce ii permit upgradarea prin intermediul celor mai noi tehnologii.



Terminalul a fost creat in cooperare cu Samsung Corp. Milano si utilizeaza elementele anterior mentionate pentru implementarea unor functii vizuale, audio, tip senzor si bazate pe locatie.
Acesta nu sunt neaparat produse de catre Samsung ci pot fi dezvoltate de grupuri independente.

De asemenea, handsetul poate gazdui si alte module, cum ar fi un LCD extra sau senzori electronici de tot soiul.
Mai mult de atit, spatele dispoyitivului gazduieste un senzor care, in functie de nivelul bateriei, ofera un aspect vizual deosebit carcasei, de la opaca la transparenta si invers.



Daca esti interesat de efecte vizuale vei fi incantat de aceasta tehnolgie, restul se vor axa pe mult mai utilele module audio, visual si GPS.



Din pacate nu se stie daca vreodata Samsung Clover va deveni realitate...


Samsung Instinct S30 si Mondi - prezentare oficiala

Samsung anunta noile modele de telefoane, Samsung Instinct S30 si Samsung Mondi.
Primul de pe lista, Instinct S30 incorporeaza un display TFT touchscreen de 3.2 inci, cu rezolutie de 240 x 320 pixeli si o camera de 2 megapixeli.



In afara de asta, terminalul include o tastatura QWERTY virtuala, GPS, suport Stereo Bluetooth 2.0, Opera Mini 4.2, Microsoft Live Search si Visual Voicemail.
De asemenea, S30 vine cu Microsoft Outlook, Sprint TV, Music Store si jocul Guitar Hero - World Tour.
Samsung Instinct S30 va putea fi achizitionat din data de 19 aprilie la pretul de 129.99 dolari, cu un abonament pe 2 ani si dupa o reducere de 100 de dolari fiind disponibil doar in SUA, exclusiv prin Sprint.
Cel de-al doilea terminal, Samsung Mondi este primul tablet cu suport WiMAX al producatorului.



Mondi ruleaza Windows Mobile 6.1, incorporeaza un display touchscreen de 4.3 inci, o tastatura full QWERTY si o camera de 3 megapixeli cu suport pentru inregistrare video.
Handsetul foloseste un GPS cu hartile celor de la Route 66, suporta Bluetooth 2.0, Direct Push/Mobile e-mail si vine cu browserul Opera 9.5, HDMI TV Out, IM si MMS.
Mai mult de atit, Mondi suporta playbackul a numeroase tipuri de fisiere audio si video, iar memoria sa interna este de 4 GB.
Pretul acestui terminal nu a fost inca anuntat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu