Lux in telefonia mobila - Tendinte

Luxul mobil de la TAG Heuer

Meridiist este primul telefon de lux creat de catre producatorul de ceasuri TAG Heuer.
Colectia Meridiist include 7 modele de terminale, toate fabricate din otel inoxidabil 316L si cu finisaje diferite ale tastaturii.
Dispozitivele sunt impodobite cu materiale de lux (piele de aligator, cauciuc moale si piele de vitel) si poti chiar sa customizezi designul telefonului preferat.



Preturile variaza intre 3400 si 4500 de euro, dar exista si unele modele impodobite cu diamante care ajung la 8500 de euro.
Cele mai noi colectii Meridiist au fost prezente la show-ul Baselworld (26 martie 2009), in cadrul caruia sunt expuse ceasuri si bijuterii.



Mai mult de atit, pe site-ul oficial al companiei poti afla cel mai apropiat magazin care vinde handsetul de lux, in functie de tara in care te afli.
De asemenea, exista si o sectiune de precomenzi si de rezervari ale celor mai elegante modele, fara obligatii financiare.

Nokia 7205 Intrigue - prezentare oficiala

Nokia a lansat modelul 7205 Intrigue, care este un terminal eco-friendly, ambalajul sau fiind fabricat din materiale 100% reciclabile, iar incarcatorul nu consuma energie suplimentara.
Intrigue este un handset de nivel mediu dotat cu clapeta, avand un look simplist si elegant.



Pe lista de specificatii ale noului dispozitiv se afla suport pentru conectivitate EV-DO Rev. A, un display TFT intern de 2.2 inci, cu rezolutie de 240 x 320 pixeli si un ecran extern ascuns, cu diagonala de 1.9 inci si rezolutie de 176 x 132 pixeli.
In afara de asta, 7205 vine cu o camera de 2 megapixeli, taste muzicale touch sensitive, Bluetooth si slot pentru carduri microSD de pana la 8 GB.
De asemenea, Nokia 7205 vine cu o alerta care aminteste utilizatorului sa scoata incarcatorul din priza, dupa ce bateria este complet incarcata.



Bateria lui Intrigue rezista pana la 264 de ore in standby si 240 de minute in mod convorbire.

Nokia 7205 Intrigue



LG Arena, oficial in Europa

Cel mai nou telefon multimedia al celor de la LG a fost in sfarsit lansat in Europa.
Modelul KM900 Arena foloseste interfata 3D inovatoare a celor de la LG, S-Class UI si dispune de un display touchscreen de 480 x 800 pixeli si camera de 5 megapixeli cu autofocus.
Pe lista de specificatii a handsetului se mai afla A-GPS, Wi-Fi, Dolby Mobile, jack audio de 3.5 mm si memorie interna de 8 GB.



In afara de asta, noul LG vine si cu suport DivX si Xvid fiind disponibil in 2 variante de culoare: argintiu si negru titanium.
Interesant este faptul ca au fost pre-comandate 1 milion de unitati Arena pana acum, astfel ca LG poate declara ce terminalul va avea acelasi succes ca si Viewty, vandut in peste 5 milioane de exemplare.
LG KM900 Arena va fi disponibil pe pietele europene incepand cu luna martie la un pret inca neanuntat.

LG Arena KM900 - Hands-On @ MWC 2009

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu