Aplicatii Twitter si telefoane roz

Compania Peek a creat un nou terminal, destinat fanilor Twitter.
TwitterPeek este un terminal wireless care permite trimiterea de e-mail-uri din mers, fara probleme.



Acest nou gadget portabil vine cu un display LCD, o tastatura QWERTY si suport pentru conectivitate wireless, dotari ideale pentru un pasionat de Twitter.



Din pacate terminalul nu suporta browsing web sau trimiterea de SMS-uri, fiind axat strict pe reteaua de microblogging devenita atat de populara in ultima vreme.



Disponibil la pretul de 99 dolari, noul gadget soseste la pachet cu serviciul nelimitat oferit de companie timp de 6 luni.
Apoi, va trebui sa achiti 7.95 dolari pe luna pentru acesta, sau poti plati 199 de dolari din start pentru un TwitterPeek si serviciu nelimitat.


Nokia Illuvial, colectie de telefoane roz

Producatorul finlandez a lansat o noua serie de telefoane mobile intr-o colectie speciala, roz, denumita Illuvial.
Cele trei modele prezente momentan in colectie sunt de fapt terminale mai vechi restilizate.
Modelele 5530, 6303 si 6700 au fost deja lansate in alte variante de companie, insa acum acestea vin cu un nou meniu colorat si teme dedicate in culoarea roz.

Totodata, cele trei au incluse la pachet diferite obiecte de colectie ca huse de piele roz sau curele de telefon in aceeleasi nuante.
Nokia 5530 Illuvial se bazeaza pe cel mai nou venit in familia muzicala XpressMusic, Nokia 5530, ruleaza sistemul de operare Symbian S60, editia a 5-a, si dispune de ecran tactil cu rezolutie de 640 x 360 px, avand o camera foto modesta, de 3,2 megapixeli cu flash LED.



De asemenea, pe lista de specificatii a terminalului se afla conectivitate EDGE, Wi-Fi si slot pentru casti audio cu mufa de 3,5 mm.

Nokia 6303 Illuvial este un candybar compact care il mosteneste pe Nokia 6303 classic, sosind cu un ecran de 2,2 inci are afiseaza pana la 16 milioane de culori si are rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli.
In afara de asta, handsetul suporta Bluetooth si GPRS, are o camera foto de 3,2 megapixeli cu autofocus si flash, dispunand de player muzica si video, radio FM, venind la pachet cu un card microSD de 4 GB.

Asemenea modelului original, candybar-ul Nokia 6700 Illuvial, noua versiunea vine cu aceleasi specificatii tehnice: dispozitivul dispune de3G cu HSDPA, Bluetooth, receptor GPS si are ecran de 2,2 inci care afiseaza 16 milioane de culori si are rezolutie de 240 x 320 pixeli.
In afara de asta, modelul 6700 dispune de o camera foto de 5 megapixeli cu autofocus si flash, are un player muzical, video, radio FM si un card microSD de 1 GB, cadou la pachet.

Nokia Illuvial 5530, 6303 si 6700 sunt in prezent disponibile in anumite magazine online din Europa la preturi modeste sau gratuit in diferite planuri tarifare.
Din pacate nu se stie daca cele trei vor ajunge si pe piata din Romania.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu