Craciun cu gadget-uri sub brad

Ahh, luxul!!!
Ce ne-am face fara el? Trebuie sa salutam noul gadget de lux lansat de compania Philips - Swarovski Active Crystal Computer Gear. Este clar ca acest, pretios gadget, trebuie sa intre in lista de cadouri pentru sarbatorile de iarna. Te asiguram ca e cool!!
Lansat in urma cu putin timp, acest gadget Swarovski Crystal Computer Gear transforma tehnologia si o introduce in zona de fashion... pentru domnisoare in special :-P!! Ofera un spatiu generos de depozitare a track-urilor favorite, 1G, fiind un exemplu de ceea ce banii pot cumpara!
Haide Viber-ule, trece-o in lista de cadouri pentru ea... vine Craciunul!!

Swarovski Active Crystal Computer Gear -




Say "Hello" to the Echo Bots. Acest personaj haios este creat "just for fun", si e ideal de folosit mai ales la birou.
Iata ce aveti de facut; inregistrati un mesaj cu ajutorul microfonului aflat in spatele fiecarui Echo Bot. Lasati...jucaria in diferite locuri, greu de gasit, si tot biroul va fi luat prin surprindere de mesajele tale. Unul folosit deja este: “Get back to work, you retards!”. Mesajul va fi auzit de toata lumea...garantat! Mesajul va fi reluat ori de cate ori, unul dintre colegi se va afla la o distanta de un metru fata de Echo Bot, asta pentru ca simpatica jucarie, este prevazuta cu un senzor de miscare.
Asa e ca-l iubiti deja? Cine nu vrea sa mai "insenineze" o incapere plina de creiere incinse?
Apropo, costa doar 15 $!

Echo Bots -




Exista tot felul de metode, cu rezulate sau nu, pentru a ne lasa de fumat, dar cand poti renunta cu ajutorul unui gadget, este mult mai interesant!
Acest Nicostopper va ajuta sa lasati tigara, intr-un timp foarte scurt! Acest device are incorporate 10 tigarete si iti ofera cate una, doar in momentul preprogramat. Super idee si o metoda originala de a renunta la viciu, dar sa luam in considerara faptul ca de fiecare data trebuie sa setam timpul pe care-l avem pentru a fuma... altfel Nicostopper-ul nu ne ofera tigareta.
Costa multisor, vreo 300 de dolari; daca e prea mult dati-ne noua 10 dolari pe ora pentru a va tine pachetul de tigari! Puteti sa ne sunati pentru a ne aminti ca vreti o pauza de tutun! Poate nu o sa raspundem....
AVERTISMENT: Tutunul dauneaza grav sanatatii!

Nicostopper - Smoking -

1 comentarii:

Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
 

Trimiteți un comentariu